Szakaszos temperálógép csokoládéhoz és töltelékekhez

Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére.

Temperáljuk a töltelékeket, miközben megőrizzük a minőséget

A Hacos cég HB jelű gyártmánya automatikus sarzs rendszerű gép csokoládéhoz és töltelékekhez. Olvasztott csokoládéval indulva 35 percig tart egy adag feldolgozása.

A hűtés szivattyúval keringtetett hideg vízzel történik. A tartály belsejében kaparóval felszerelt erős keverőrendszer biztosítja a kitűnő keverést és hőátadást a gyors és jó temperálás érdekében. Minden paraméter az érintőképernyős PLC-n át ellenőrizhető.

ELŐNYEI

  • Automatikus szakaszos rendszerű temperálógép
  • Külső hideg víz átfolyással működő hűtés
  • A tartály belsejében erős keverőrendszer
  • Kiváló keverés és hőátadás
  • Gyors és jó temperálás

Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.