Keverés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott keverési műveleteket több összetevő homogén termékké történő alakításához használják. Ezek a műveletek magukban foglalják a porok és szilárd anyagok feloldását, a folyékony nyersanyagok kombinálását, kiváló minőségű emulzió készítését, reológiai módosítását és az egységes főzés vagy hőátadás biztosítását. A nedves és száraz összetevők aránya, a szükséges hőmérséklet szabályozási szint, a megengedett szerkezeti anyagok és a végtermék kívánt tulajdonságai fontos paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő élelmiszer keverő berendezések kiválasztásánál. A holimex.hu-n könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelő berendezést, legyen szó keverő berendezésről, homogenizátorról, nyíró keverőről, dagasztóról vagy akár diszperzióról és aerátorról. 

Tovább...
61 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
Más megoldások keresése
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor

Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor


A laboratóriumitól kis gyártási kapacitású gyógyszeripari termelés egy berendezésben nagy költséghatékonyságot jelent egy...

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor


Ha egy berendezés maximális kihasználhatósága egy döntési szempont, az ideális választás lehet egy...

Nagy nyomású, ipari homogenizátor

Nagy nyomású, ipari homogenizátor


Bármilyen nagyléptékű, gyógyszeripari folyamatban, amelyben nagynyomású homogenizációs folyamatlépés található, elengedhetetlen, hogy a használt...

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor


A biotechnológiai és gyógyszeripari fejlesztések gyakran szükségessé teszik egy olyan módszer alkalmazását, ami...

Ipari főzőedény

Ipari főzőedény


A kis- és közepes méretű élelmiszeripari üzemekben az idő, a tér és a...

Robot kar, rakodáshoz

Robot kar, rakodáshoz


Nagy sebességű rakodáshoz, súlyos terheknél, vagy ahol nagy rugalmasságra van szükség, az automatizálás...

Félautomata zsugorfóliázó gép

Félautomata zsugorfóliázó gép


Kisebb sebességeknél az automatizálásnak egy bizonyos szintje kívánatos a raklap rakományok költséghatékony védelme...

Csomagok raklapra helyezése hagyományosan

Csomagok raklapra helyezése hagyományosan


A rakodó vonalak rugalmas megoldást igényelnek, amely különböző rakodási feladatokat képes kezelni. Csomagok...

Raklap Fóliázó Gép

Raklap Fóliázó Gép


A raklapok rakományát egyes esetekben célszerű biztonságosan körülfóliázni, hogy védve legyen a szállítás,...

Közép sebességű automata zsugorfóliázó gép

Közép sebességű automata zsugorfóliázó gép


A középsebességű automata zsugorfóliázás célja a burkolandó tárgy kímélő kezelése a biztonság érdekében....

Alapkeverők élelmiszer granulátumokhoz

Alapkeverők élelmiszer granulátumokhoz


Önmagáért beszélő keverési megoldás mogyorók, apró szemű gyümölcsök és por alakú élelmiszerek keveréséhez,...

Kúpos keverőcsiga

Kúpos keverőcsiga


Amikor szétváló, szabadon folyó porokat és masszákat kíván összekeverni, amik tökéletes minőségű keverést...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.