Keverés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott keverési műveleteket több összetevő homogén termékké történő alakításához használják. Ezek a műveletek magukban foglalják a porok és szilárd anyagok feloldását, a folyékony nyersanyagok kombinálását, kiváló minőségű emulzió készítését, reológiai módosítását és az egységes főzés vagy hőátadás biztosítását. A nedves és száraz összetevők aránya, a szükséges hőmérséklet szabályozási szint, a megengedett szerkezeti anyagok és a végtermék kívánt tulajdonságai fontos paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő élelmiszer keverő berendezések kiválasztásánál. A holimex.hu-n könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelő berendezést, legyen szó keverő berendezésről, homogenizátorról, nyíró keverőről, dagasztóról vagy akár diszperzióról és aerátorról. 

Tovább...
73 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
Más megoldások keresése
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor

Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor


A laboratóriumitól kis gyártási kapacitású gyógyszeripari termelés egy berendezésben nagy költséghatékonyságot jelent egy...

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor


Ha egy berendezés maximális kihasználhatósága egy döntési szempont, az ideális választás lehet egy...

Nagy nyomású, ipari homogenizátor

Nagy nyomású, ipari homogenizátor


Bármilyen nagyléptékű, gyógyszeripari folyamatban, amelyben nagynyomású homogenizációs folyamatlépés található, elengedhetetlen, hogy a használt...

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor


A biotechnológiai és gyógyszeripari fejlesztések gyakran szükségessé teszik egy olyan módszer alkalmazását, ami...

Ipari főzőedény

Ipari főzőedény


A kis- és közepes méretű élelmiszeripari üzemekben az idő, a tér és a...

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő


A lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a kenődés, csomósodás és morzsolódás....

Dió daráló

Dió daráló


A dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró, mandula, amerikai mogyoró,...

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép


A különböző fűszerek és a kávé kíméletes őrlése nagy pontosságú eljárást és odafigyelést...

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez


A különféle összeragadt, összefagyott szemes termékek hatékony és roncsolás mentes bontása szakszerű és...

Bolti kávébab-őrlő

Bolti kávébab-őrlő


A kávézójában, a helyszínen kívánja megőrölni a kávébabot, de szűk a helye? Az...

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő


Ha óránként 50 kg vagy 440 kg finom kávé őrlésére alkalmas megoldást keres,...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz


Amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas őrlésére, 50 - 125...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.