Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
30 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
Más megoldások keresése
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő


A lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a kenődés, csomósodás és morzsolódás....

Dió daráló

Dió daráló


A dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró, mandula, amerikai mogyoró,...

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép


A különböző fűszerek és a kávé kíméletes őrlése nagy pontosságú eljárást és odafigyelést...

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez


A különféle összeragadt, összefagyott szemes termékek hatékony és roncsolás mentes bontása szakszerű és...

Bolti kávébab-őrlő

Bolti kávébab-őrlő


A kávézójában, a helyszínen kívánja megőrölni a kávébabot, de szűk a helye? Az...

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő


Ha óránként 50 kg vagy 440 kg finom kávé őrlésére alkalmas megoldást keres,...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz


Amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas őrlésére, 50 - 125...

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő, kávébabhoz


Kávébab vagy magvak hagyományos őrlése, egy rögzített malomkő és egy körben járó, forgó...

Kalapácsos malom babkávéhoz

Kalapácsos malom babkávéhoz


Az adott pontban végzett őrlés könnyedén elérhető ezekkel a kalapácsos malmokkal, a kávétól...

Kávétörő mozsár

Kávétörő mozsár


50 kg/h - 110 lbs/h törőkapacitással, ez a kávétörő mozsár a legfinomabb kávé hagyományos...

Szakaszos csokoládé-gép, függőleges golyósmalommal

Szakaszos csokoládé-gép, függőleges golyósmalommal


A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több módszert is...

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalmokkal

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalmokkal


A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keveréséhez és finomításához több módszer is...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.