Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
36 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
Más megoldások keresése
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Bolti kávébab-őrlő

Bolti kávébab-őrlő


A kávézójában, a helyszínen kívánja megőrölni a kávébabot, de szűk a helye? Az...

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő


Ha óránként 50 kg vagy 440 kg finom kávé őrlésére alkalmas megoldást keres,...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz


Amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas őrlésére, 50 - 125...

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő, kávébabhoz


Kávébab vagy magvak hagyományos őrlése, egy rögzített malomkő és egy körben járó, forgó...

Kalapácsos malom babkávéhoz

Kalapácsos malom babkávéhoz


Az adott pontban végzett őrlés könnyedén elérhető ezekkel a kalapácsos malmokkal, a kávétól...

Kávétörő mozsár

Kávétörő mozsár


50 kg/h - 110 lbs/h törőkapacitással, ez a kávétörő mozsár a legfinomabb kávé hagyományos...

Függőleges golyósmalmok a csokoládé finomításához

Függőleges golyósmalmok a csokoládé finomításához


A golyósmalmokkal rendkívül finom szemnagyságú porok állíthatók elő, és keverhetők. Mind a függőleges,...

Vízszintes golyósmalom a csokoládé finomításához

Vízszintes golyósmalom a csokoládé finomításához


A golyósmalmokkal rendkívül finom szemnagyságú porok állíthatók elő, és keverhetők. Mind a függőleges,...

Két-hengeres, csokoládé elő-finomító

Két-hengeres, csokoládé elő-finomító


Az elő-finomítót gyakran használják a csokoládéadagban kristálycukor finomítására és kalibrálására, és a finomító eljáráshoz...

Három-hengeres csokoládé-finomító

Három-hengeres csokoládé-finomító


A csokoládémassza, töltőanyagok és a többszörösen átdolgozott termékek széles választékának keverésére, dörzsölésére és...

Öt-hengeres csokoládé finomító

Öt-hengeres csokoládé finomító


Amikor jó minőségű, hagyományos csokoládét kíván előállítani, egy 5-hengeres finomító a terméke minőségének...

Keverő és finomító vegyes csokoládéhoz

Keverő és finomító vegyes csokoládéhoz


Keverjen össze kakaó likőrt, kakaóport, cukrot és lecitint kis mennyiségben, és finomítsa a...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.